Aktiviteter

Jakt & fiske

Frøyseth er et fantastisk område for ulike aktiviteter i naturen. Lokalt har vi både laksefiske og hjortejakt, og en flott sykkeltur rundt hele Masfjorden og Gulen passerer oss.

Vi kjenner terrenget og tilbyr også guidet jakt- og fiskeopplevelser.

Utleie av båt

Våre båter ligger i Austevågen, med kort vei både til Masfjorden og Fensfjorden. Her er mange fine små øyer å reise til på badeturer, og flotte fiskeområder for fjordfiske.

Laksefiske i Frøysetelva

Fiskesesongen er fra 15. juni – 31. august. Det har de siste årene vært litt lav gytebestand. Vi er opptatt av å ta vare på elva, og blir glade hvis mest mulig laks blir satt ut igjen.

Fiskekort er til salgs hos Frøyseth grunneierlag på inatura.no. Hvis du møter problemer her kan du få hjelp på tlf. 48011906.

Fangstrapport leveres her ved endt fisketid. Husk også å levere skjellprøver i postkassen på infotavla ved Frøysetbrua.

Fiskeguide

Vil du ha litt hjelp til å finne de fineste fiskeplassene? Vår fiskeguide tar deg med på tur!

Jakt- og fiskehelg

Vi har tilbud om guidet jakttur etter hjort hver høst. Dette er ferdige pakker inkludert jaktløyve, god mat og overnatting for 4-8 jegere.  Lettvint og utrolig hyggelig! Se årets tur.

Sykkelferie

cycling norway sykkelturisme i Norge sykkeltur i Nordhordland
Syklist Velkommen i Stølsheimen Vest

Frøyseth Gardsmat DA er Syklist Velkommen bedrift og ligger fint til langs fine sykkelruter i Nordhordland som f.eks. Fjordsykkelruta rundt Stølsheimen Vest med både Masfjorden og Sognefjorden.

Hos oss får du balsam for kropp og sjel med en god seng, god mat og idyliske småveier å sykle på langs fjorden og fine småturer i nærområdet – spør oss om tips og se flere tips til sykling i Stølsheimen Vest på cyclingnorway.no!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Det gode livet på landet